Katten! Ze blijven mij verbazen!

Zegt de schilder 'hé, ik zie dat witte katje van jullie in de tuin zitten'. We kijken op en zien Delphi doodleuk tussen de struiken zitten. Helemaal blij zit ze voor zich uit te kijken. Maar dat is niet de bedoeling met natte verf aan deuren en een poortdeur die openstaat. Terwijl Delphi op de arm naar de keuken wordt gebracht, komt Joep doodleuk uit de bijkeuken gewandeld. Tssssss.


Wat blijkt nou? Alleen de hordeur was dicht en de keukendeur stond open, want deze deur was net geschilderd en moest drogen. Heeft Joep de hordeur geopend terwijl deze met magneetjes vastzit, liet daarna Delphi naar buiten (dames eerst) en is daarna ook de tuin ingegaan. Wat een slim beessie is het toch.


Nu zitten ze binnen en ik zit als een portier de wacht te houden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0