Genieten op het vloerkleed

Ik zat vanavond op de grond, op het vloerkleed, en ik kroelde Puck onder haar kopje. Dat vond ze heerlijk en ze ging er echt voor liggen. Na een minuut of vijf legde ze haar koppie op mijn enkel en met haar rug lag ze tegen mijn andere been aan. 'Zullen we het hebben over leuke dingen?', zei ik tegen haar. Ze knipperde langzaam met haar ronde oogjes en strekte zich uit en ging anders liggen. Dat wilde ze wel. Zo hebben we een kwartier gezeten: ik met een hand op haar rug terwijl Puck lag te genieten van de exclusieve aandacht. 


Ik ben op een gegeven moment maar opgestaan: de handgreep van het lage kastje prikte in mijn rug en mijn voet sliep. Daar hebben katten geen last van, maar mensen wel. 


Nu word ik omgeven door drie katten: Duke ligt op schoot, Delphi slaapt op de vensterbank achter mij en Puck ligt, vlakbij mijn voeten, op haar zij de woonkamer in te kijken. 


#saturdaynight 

#lifeismiauwinggood 

#relaxtime 

#mainecoonkwartet