Operatie knie

Niemand zit er op te wachten dat een kat geopereerd moet worden, maar dat was toch het geval bij Delphi.


mindfulness leer je van je huisdier

Van een goede vriendin kreeg ik een paar jaar geleden dit boekje: 'Dier en nu - leer van je huisdier om in het NU te zijn'. Wat ik grappig vind, is dat Eckhart Tolle normaal gesproken boeken schrijft waar je de tijd voor moet nemen om die door te lezen terwijl dit boek heel grappig is, luchtig van toon en ik er blij van word. 

 

Afgelopen zaterdag dacht ik hoe leuk het zou zijn om verhalen te schrijven hoe (huis)dieren ons laten zien, dat het heel eenvoudig is om in het hier en nu te leven. Dat het allemaal niet zo serieus hoeft te zijn en best eenvoudig is om te doen. Op dit idee heb ik verder gebroed, zoals een kip op haar eieren zit. En ze zijn uitgekomen. De ideeën hebben vorm gekregen!

 

Wat ga ik doen? Ik ga verhalen schrijven over de band tussen mens en dier en daar maak ik columns van. Zelf heb ik inspiratie te over want met vier katten in huis, maak ik dagelijks mee hoe mindful zij in het leven staan. Dus om je een voorproefje te geven, heb ik een verhaaltje geschreven over Delphi in wees een blij ei en geniet.

 

Voor andere verhalen of columns ben ik op zoek naar mensen die willen vertellen over hun band met hun huisdier: wat betekent het dier voor je? Ik kom graag een kopje koffie bij je drinken of ik bel je op. Van alles wat je vertelt, maak ik een verhaal. 

 

Jij krijgt het verhaal natuurlijk als eerste te lezen en daarna plaats ik het op mijn website. Mijn doel is om hier een leuk boekje van te maken zodat andere mensen ook geïnspireerd kunnen raken door de liefde tussen mens en dier. 

Als je wilt, dan geef ik jou en/of je huisdier een andere naam. 

 

Laat het me weten. Ik ben heel benieuwd. Zie hier mijn contactgegevens.     

steun de  Dierenbescherming

Ik ben helemaal verbaasd. Een boek over ons?
Ik ben helemaal verbaasd. Een boek over ons?

HET goedE doel

Onze coons steunen de Dierenbescherming 

De Dierenbescherming is een prachtige stichting die zorg draagt voor katten, honden en andere dieren. De Dierenbescherming vindt het super dat er op deze manier geld wordt ingezameld. 

Wat is er gebeurd tijdens de 1ste actie?

In de periode van 29 november 2020 t/m 5 januari 2021 is in totaal € 169,= ingezameld. Dat is een heel mooi bedrag! 

De reactie van Dierenbescherming: 'Heel erg bedankt voor het mooie bedrag en het leuke boekje. Wat een prachtige katten, ik kan me voorstellen dat ze veel plezier geven!

 

Dankzij donaties zoals van deze actie kunnen wij ons werk doen: het beschermen van dieren in nood. In onze laatste editie van ons blad Dier kan je meer lezen over wat wij allemaal doen en wat onze resultaten en toekomstplannen zijn. Namens de dieren, heel erg bedankt .... !'.

 

 

Kom ik ook in het boek? Wat leuk!
Kom ik ook in het boek? Wat leuk!

Download het boekje

We blijven doorgaan om geld in te zamelen 

Je kunt een eenmalige donatie doen bij de Dierenbescherming en daarna het boekje downloaden. 

‘Een blik in het leven van het Maine Coon Kwartet’ heb ik geschreven als cadeau voor de mensen die een donatie hebben gedaan tijdens de speciale actie ‘wij komen in actie voor de Dierenbescherming’. Maar ook voor iedereen die nog een donatie wil doen. (Alvast) bedankt voor je steun!

Download
Een blik in het leven van het Maine Coon Kwartet
Het boek gaat over het wel en wee van Maine Coons. Alles komt aan bod: vanaf kittentijd tot nu, grappige details, verhalen en veel, veel foto's.
Een blik in het leven van het Maine Coon
Adobe Acrobat document 6.8 MB